lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja vastauksia kysymyksiin

Kiitos ihan jokaiselle, joka on osoittanut kiinnostusta tähän projektiin! Olen aivan ämmyrkäisenä saamastani positiivisen palautteen tulvasta! Bezuneshillä on muuten tänään valmistujaiset, joten mahtavat onnittelut hänelle! Kunhan hän saa oman sähköpostin avattua, saamme hänenkin terveisiä tähän blogiin.

Etiopiassa on kaunis luonto. Kuva matkailusivustolta.

Kiitos myös kommenteista ja kysymyksistä! Tässä vastauksia:

Laitan Facebook-fanisivuston pystyyn kohtapuolin. Se on varmasti helpoin tapa tavoittaa ihmisiä ja pitää yhteyttä. Myöskin kynnys kommentoida ja kysellä sitä kautta on matalampi. Ilmoitan FB-sivun avaamisesta ensimmäisenä omalla FB-seinälläni ja tässä blogissa. Kun tieto saavuttaa sinut, niin jaathan eteenpäin! :)

Pankkitili on IBAN-muodossa FI17 5549 8340 0167 24 ja SWIFT-numero, eli BIC-koodi on OKOYFIHH. Maksun vastaanottaja olen minä, eli Henrica Fagerlund. Meillä on nyt kasassa jo yli puolet tavoitesummasta, eli näyttää erittäin hyvältä! Nyt odottelemme jännityksellä sitä, että Bezunesh pääsee tositoimiin.

Pyrin päivittämään tätä blogia säännöllisesti noin kerran viikossa. Tässä muuten linkki blogiin, jonne blogin ylläpitäjät kokoavat uutisia ja tutkimustuloksia FGC-vastaisen työn etenemisestä maailmalla.

-HenricaEi kommentteja:

Lähetä kommentti