perjantai 7. helmikuuta 2014

Menestyksekästä työtä jälleen!

Bezunesh, Tesfaye ja suomalainen Sari Lehtelä kävivät hienolla ja menestyksekkäällä opetusmatkalla Balessa. Raportti vielä odottaa, mutta lyhyet ja rohkaisevat terveiset sain sekä Bezuneshilta että Sarilta:

"Hi our dearest Henrica how are you? We are very fine with our greatful work. Also after Bale teaching we are very happy because we reach more than 120 people with in our teaching. In Bale area we teach more than four churches leaders, women leaders and youth coordinators and other groups. Also we paid their lunch and soft drinks within and our every cost covered by ourselves except car. We want to thank dear Sari because she helped us with her car. Ww turn to our home on Sunday evening, so we will send our work report when we finished its arrangement. May God bless you all! 
-Bezunesh"


"Hei Henrica! Olin viime vkl seuraamassa Bezuneshin ja miehensä upeaa työtä Bale-vuorten kupeessa. Mieletön reissu. Jaan sulle myöhemmin kuvia ja tunnelmia lisää. Jo nyt voin sanoa, että näkemäni perusteella tuette työtä, jolle (valitettavasti) on maaseudulla edelleen suuri tarve. Mutta työ kantaa hedelmää: B on loistava puhuja ja Tesfaye tuo oman tärkeän miesnäkökulmansa kokonaisuuteen. Olen tosi onnellinen, että kaikki sujui hyvin. Täällä kehitysmaassa matkustaminen ei ole ihan niin itsestään selvää kuin kotimaassa, mutta vältyimme kaikilta hazardeilta, vaikka kilometrejä kertyi noin 850 ja osa reittiä oli varsin kuoppaista tietä. Lyhyesti: siunaus oli mukanamme. Heidän kuopuksensa oli muuten mukana ja on syötävän suloinen pullukka poika. Hän ei ole oheisessa kuvassa, mutta muuten koko tiimini: B, T, tulkki ja kuski. Lämpimin terkuin, Sari"


Sari on tekemässä reissustaan myös lehtiartikkelia erääseen suomalaiseen lehteen! Olen iloinen, että työ on esillä täällä Suomessa, siitä ovat kirjoittaneet ainakin MeNaiset sekä iltasanomien Ilona-liite. Itse en ole saanut käsiini Ilonaa (enkä tiedä onko juttu vielä ilmestynytkään), mutta jos olet nähnyt jutun, niin olisi kiva kuulla millainen mielikuva siitä jäi, tai mahdollisesti jopa skannaus tänne blogiin laitettavaksi. Tässä MeNaisten juttu skannattuna (MN 23.1.2014).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti