torstai 24. syyskuuta 2015

Henrican terveisiä Etiopiasta!


Henrica on musiikkimatkalla Etiopiassa ja päivittää Facebookkiin kuulumisia kun pääsee netin ääreen. Tässä alla pieni mutta sitäkin tärkeämpi terveinen reissun päältä!

Lisää kuulumisia voit lukea osoitteesta:
https://www.facebook.com/IhminenIhmiselle

~~
Terveisia Etiopiasta! Olen taalla musiikkireissulla, tavoitin Bezun puhelimitse, mutta emme ehdi tapaamaan talla kertaa, koska han on parhaillaan opetusmatkalla.

Keniassa puolestaan on jo kuukauden ajan ollut opettajien lakko. Se tarkoittaa meidan paenneille tytoille sita, etta he joutuvat asumaan Wafoossa Elizabethin luona kunnes lakko on ohi (he kayvat siis sisaoppilaitosta). Kysyin Elizabethilta kuinka han saa ruokittua kymmenen tyttoa ja han sanoi, etta han antaa omasta palkastaan kaiken eteenpain tyttojen hyvaksi. Aion lahettaa hanelle lisaa rahaa, jos haluat osallistua, tsekkaa tiedot allaolevasta linkista. Olen itse nahnyt kuinka suurella sydamella Elizabeth tekee tyotaan. Olen vakuuttunut siita, etta mita enemman rahaa hanelle pystyn antamaan, sen enemman han pystyy tekemaan niilla hyvaa. Han ottaa tuskin mitaan itselleen. On etuoikeus tyoskennella sellaisten ihmisten kanssa! 

http://ihmiselle.blogspot.com/p/liity-yhdistyksen-jaseneksi-tasta.html
~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti