torstai 7. kesäkuuta 2012

Projektikuulumisia

Todella ilahduttavaa, kuinka moni on lähtenyt tähän projektiin mukaan! Jopa ihan pienet, muutaman euron suuruiset lahjoitukset kertovat, kuinka ihmiset haluavat oikeasti olla mukana. Meillä on nyt kasassa n 300 euroa, eli kahden kuukauden palkka. Bezunesh saa kandin paperinsa 16.6. ja odotan tällä hetkellä vahvistustaan, että milloin hän voi aloittaa matkasaarnaajan hommat. Tämä on mahtava tilaisuus sekä hänelle, että meille!

Uskon hyvien ajatusten voimaan. Jos tuntuu, että haluat olla mukana, mutta et voi tällä hetkellä lahjoittaa - tai vaikka voisitkin! - niin ole hengessä mukana, lähetä rakastavia ja toivorikkaita ajatuksia itä-afrikan tytöille ja naisille. Ja toki seudun miehillekin rauhan ajatuksia :) 

Tarkoitukseni siis ei ole värävätä kuukausilahjoittajia, vaan pikkuhiljaa kerätä Bezuneshin vuosipalkka (1800e) kokoon. Tilille FI17 5549 8340 0167 24 (Henrica Fagerlund) voi siis laittaa pientä ja isompaa silloin, kun itselle sopii. Ja lukijaksi liittymällä saat blogipäivitykset kätevästi. Vai olisiko parempi, että perustaisin FB-sivun, johon liittymällä saisi aina tiedon uusista päivityksistä?
-Henrica


Bezunesh, Me Naiset  5.1.12  kuva Katja Tähjä


3 kommenttia:

  1. Hienoa työtä olette tekemässä. Onnittelut Bezuneshille valmistumisen johdosta. Mahtavaa, että hän on löytänyt keinon opiskella, ja haluaa myös jakaa tietoa eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Luin tästä projektista Me Naiset-lehdestä ja haluan ehdottomasti olla mukana. Facebook-sivun kautta saataisiin varmasti helposti lisää näkyvyttä ja lahjoittajiakin :)

    VastaaPoista
  3. Henrica, aivan mahtavaa, etta olet lahtenyt tallaiseen tyohon. Haluan osallistua, auttaa ja vaikuttaa. Teen lahjoituksen ulkomailta ja tarvitsen seka IBAN etta SWIFT -koodin. Voitko laittaa ne tanne blogiin tai voisimmeko olla yhteydessa sahkopostitse?

    VastaaPoista