torstai 7. helmikuuta 2013

Vastauksia projektiin liittyen

On tullut joitakin kyselyjä ja palautetta, kiitos siitä! Ajattelin, että varmaankin ihan hyvä jakaa nämä teille muillekin :) Kommentteja ja kysymyksiä voi laittaa vaikka FB-viestinä tai sähköpostiini henrica.fagerlund@gmail.com


Miten se teidän tukirinki pyörii ja onko vielä tarvetta uusista tukijoista?

Koko projekti on pyörinyt paremmin kuin olisin uskaltanut toivoakaan, todellakin! Rinkihän ei vaadi mitään sitoutumista, joten kuka tahansa voi milloin tahansa lahjoittaa minkä verran haluaa. Olemme voineet maksaa Bezuneshille sovittua palkkaa (660e/3kk) sekä hankkia hänelle työvälineitä. FB-sivua voi tietenkin tykätä ja blogiin kirjautua lukijaksi vaikkei voisikaan lahjoittaa, sillä mitä useampi on hengessä mukana, sen ilahduttavampaa toiminta on (ainakin minulle!). Eli tervetuloa mukaan seuraamaan projektin etenemistä ja jos jossakin vaiheessa tuntuu, että olisi hienoa lahjoittaa, niin kaikki otetaan kyllä ilolla vastaan. 


Kiitos! Mahtava juttu, että perustit tollasen! Yksikin ihminen VOI vaikuttaa 

Niin, se on kyllä ihmeellistä. Ihmettelen itsekin, että miten tässä pääsi näin käymään, ja olen todella iloinen siitä, että tämä toimii!


Bezuneshista ei ole hetkeen kuulunut mitään, mutta Kati on palannut takaisin Suomeen ja saamme varmaan häneltä valokuvia tänne blogiin ihasteltavaksi lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti