perjantai 15. elokuuta 2014

Onnea Bezuneshin koko perhe!

Bezuneshiltä ja Tesfayeltä terveisiä!


Dear, last June 28 we celebrated Amen Tesfaye 1st year birth day, Abenezer Tesfaye 3 years and our marriage 4th year. We send that picture now, because now we are in Shashemane town, that makes a good opportunity to communicate with you without any connection error.


Onnea ja pitkää ikää upeaa työtä tekevälle perheelle! Voit henkilökohtaisesti onnitella Bezuneshin fb-seinällä, tiedän, että hän ilahtuu, sillä hän kaipaa paljon tunnustusta ja rohkaisua meiltä. Klikkaa tästä: Bezunesh Lombebo. Lähetin tänään myös palkkansa, 920 euroa. Kiitos kaikille kynnelle kykeneville! <3

Ja ai niin, siitä Elizabethin palkasta vielä. Lähetin siis rahat jo 14.7, mutta eivät ole tulleet perille. Osuuspankista sanoivat, että ilmiö on hyvin yleinen Afrikan maissa. Pankit pitävät rahoja itsellään jonkin aikaa ja sitten monen viikon päästä rahat yhtäkkiä ovatkin tilillä. Joten vielä siis odottelemme. Rahat on myös mahdollista vaatia takaisin jos niitä ei ala kuulumaan. Toivotaan kuitenkin, että rahat olisivat perillä mahdollisimman pian, sillä Elizabethin ja kumppaneiden on kyllä helpompi työskennellä niin, vaikkakin kovasti vakuuttelevat, että työ jatkuu oli mikä oli (mikä sinänsä on mitä erinomaisin asenne mielestäni!).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti