perjantai 5. joulukuuta 2014

Yhdistyksen uusi tilinumero

Olen vihdoin päässyt byrokratiamyllyn läpi ja saanut avattua yhdistyksen nimiin keräystilin (aikaisempi tilinro on minun nimissä). Uusi tilinro löytyy tuosta samasta palkista kuin edellinenkin. Uuden numeron lisäksi on suotavaa käyttää mainittua viitenumeroa, sillä pankki ottaa palvelumaksua kaikista viitenumeroimattomista tilisiirroista. Vanha tili on edelleen voimassa ja tulen pitämään sen tässä rinnalla vielä pitkään. Kaikki sille tilille menevät rahat siirrän suoraan yhdistyksen tilille. Käytännössä siis ei ole väliä kummalle tilille avustuksen laittaa, sillä ne päätyvät yhdistyksen tilille joka tapauksessa, mutta onpahan ainakin byrokraattisesti oikein, että yhdistyksellä on oma tili.

Tänään tapaamme uudestaan anti-FGM-aktiivien kanssa. On todella ilahduttavaa, että olette olemassa! Uskon, että toimintamme tulee muuttumaan tehokkaampaan ja hedelmällisempään suuntaan mitä enemmän meitä aktiivisia on. Jos sinusta tuntuu, että haluat olla aktiivisemmin mukana esim. toiminnan, markkinoinnin ja/tai nettisivujen suunnittelussa, tms niin olet erittäin tervetullut! Aivan yhtä arvokasta on osallistuminen avustuksin ja kiinnostunein ajatuksin!

Facebookissa tuli kyselyitä keräystavoitteista ja siitä mihin rahat menee. Laitan tähän saman vastauksen kuin facebookkiinkin. Kyselkää ihmeessä lisää!

"Hienoa kun kyselette, sillä nämä on välillä itselleni liian itsestäänselviä asioita. Eli Bezuneshille pyrimme maksamaan 1400e/3kk ja Elizabethille ja kumppaneille 800e/1kk, yhteensä kuukaudessa keräystavoite on siis reilun tonnin kieppeillä. Ajatukseni on, että kuka tahansa voi koska tahansa lahjoittaa millaisen summan tahansa, eli ei tarvitse sitoutua tietyllä summalla kuukausittain. Bezuneshin palkka on yhteensä kahdelle henkilölle kolmen kuukauden palkka ja Elizabethin palkka on yhteensä neljälle henkilölle yhden kuukauden palkka. Aika harvoin näihin tavoitteisiin ylletään, mutta hienoa on, että kaikki työntekijät ovat erittäin motivoituneita ja sanovat tekevänsä tätä työtä vaikkei rahaa aina olisikaan. Kuten aina ei ole... Heille tämä on paljon enemmän kuin pelkkä työ :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti