perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Sain Bezuneshilta viestiä. Olin ihmetellyt kun ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Edes joulukuun opetusraporttia ei ole kuulunut. Pyysin, että hän kertoisi jos jotakin muutoksia elämään on tullut. Hänellä oli surullisia uutisia, mutta on nyt takaisin työnsä parissa.

Hello, how are u? I am so fine.....a little bit I get some problem starting last 3 weeks......my mother in law (my husband's mother) got seriously sick and now she passed away....we lost her! Now i am on that program.....I will tell you more at my next communication. I have already prepared the report....the matter is no time to send....I will do it in next week......I hope u will patient to wait until that. Thanks lot!

Lähetin jo hänelle osanottoviestin meiltä. Hienoa, että hän on kuitenkin jaksanut jatkaa työtään surun keskellä. Ehdotin hänelle myös, että hän miettisi olisiko hänellä tuttavapiirissään henkilöitä, joita hän voisi kouluttaa mukaan samantapaiseen työhön. Toivottavasti hän pääsee vastaamaan ja lähettämään raporttinsa pian.

Teiltäkin on tullut paljon rohkaisevia ideoita työn laajentamiseksi, kiitos! Laitetaan nämä ideat maailmalle ja toivotaan, että ne löytävät oikeisiin paikkoihin! Kerron heti lisää kun jossakin tärppää. Ja tottakai otan lisää ideoita vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti