perjantai 24. lokakuuta 2014

Maelan kylätapaamisessa päätettiin luopua FGM-traditiosta

Elizabethin lähettämissä kuvissa näkyy valtavan paljon ihmisiä. On Maelan kylän kokoontuminen ja Elizabeth & co saivat kutsun tulemaan opettamaan. Mahtavaa, että ihmiset kokoontuvat tällaisissa määrin kuuntelemaan! Ihmiset olivat Elizabethin viestin perusteella hyvin iloisia opetuksesta ja lupasivat muuttaa kulttuuriaan. Hienoa, että Elizabeth & co alkavat saada kutsuja näihin kylätapahtumiin! Elizabethilla ei ole enää rahaa, mutta he vakuuttavat, että työ jatkuu joka tapauksessa. Avustustilillä on nyt 600e ja laitan ne maanantaina maksuun. Hienoa, jos pystyt olemaan mukana!

 
Hi dear how are you? Me are good doing well. The work is going on well. These pictures I send to you are from Maela village. We attended a meeting where the councellor of the area invited us. The chief of area attended the meeting and the govornor of the whole county. All the leaders who were there were very happy about our teachings. All my workers was there also. The people of the area promised us to change and stop the culture. They also invited us once more to that village.  ...


Kysyin Elizabethilta oliko tuo kylätapahtuma jokin markkina tms, vai mikä sai ihmiset kokoontumaan näin suurissa määrin. Elizabeth vastasi, että hän oli jutellut kylän johtajalle n. viikkoa aikaisemmin ja johtaja oli kutsunut koko kylän koolle vain ja ainoastaan kuulemaan Elizabethin opetusta! Wow!!! Katsokaa mikä määrä porukkaa on tullut kuuntelemaan!

There was no other activity going on, it was only our teaching. Like one week before I talked with the councellor and he decided to make for us that meeting.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti