tiistai 2. joulukuuta 2014

Bezuneshin työkuulumisia ja Elizabethille tabletti

Meeri Koutaniemi on matkalla Keniaan, mukanaan lahoituksena saatu uusi tablettitietokone Elizabethille. Toivottavasti yhteydenpito sen myötä helpottuu. (Valokuvatkin otettiin Meerin kanssa, mutta ne jäi matkan varrelle valitettavasti)

Oli muuten todella innostava ja ilahduttava tavata yhdistyksen pienellä aktiiviporukalla. Meerillä on huikean paljon hienoja projekteja meneillään ja tämä Bezuneshin ja Elizabethin tukirinkikin on mukana. Tästä lisää kun tiedän enemmän! :) Muutenkin vaikuttaa, että hitaasti mutta varmasti tämä toimintamme menee hyvään suuntaan. Itse haaveilen siitä, että voisimme palkata vieläkin enemmän työntekijöitä, sillä kenttä on valtavan suuri. Ehkä vielä jonain päivänä siihen on taloudelliset mahdollisuudet. Varojen hankinta onkin yksi yhdistyksen suurimmista haasteista. Toimintahan pyörii tällä hetkellä täysin yksityishenkilöiden - kuten sinun ja minun - lahjoitusten varassa. Jos sinulla on jotakin ideoita aiheen tiimoilta, otan niitä todella ilolla vastaan!

Yhteydet afrikkaan on viime aikoina olleet hiukan haastavat, mutta sain kuitenkin Bezuneshilta äskettäin viestin:

Hi dearest how are you and your family life? We are very fine within our great work in Kambata area, especially in different churches and in many Bible schools around in Damboya District town. Dear thank you for your immediate response by sending our salary on time. We received it last Monday from our Bank. But we could not to inform you because we have a shortage of internet connection here. Sorry for that matter. So dear we will send our work report next time. We are waiting one process to send report. If we will finish this what we waiting we will send it next week. Dear how is Elizabet works in Kenya? Is it going a good way? We want to hear about her work. Is she successful in that area? Dear please take our greetings to all finish people those who support us in every sides up to day. Thank you a lot.


Yleisesti ottaen olen todella iloinen, että anti-FGM-aihe nousee esiin vähän joka puolella. On aivan mahtavaa, että niin paljon järjestöjä ja yhteisöjä ovat tässä mukana! Tässä tapauksessa todellakin enempi parempi, sillä kun vuosittainen silvottujen tyttölasten määrä on arvioitu 140 miljoonaksi, niin tässä riittää työsarkaa kyllä ihan jokaiselle kynnelle kykenevälle. Onneksi yksikin ihminen voi tehdä jotain!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti