torstai 18. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki ja muita kuulumisia

Pikainen tilannepostaus. Passirahaa on tullut enemmänkin kuin riittävästi, kiitos!!! Nyt neuvotellaan kirkon ulkomaanavun kansaa lentolipuista ja näyttää oikein hyvältä. Yli jääneet rahat menee suoraan perustyön tukemiseen. Pidän teitä ajan tasalla :)

Sain myös vihdoin raportit sekä Bezuneshiltä että Elizabethiltä, aivan upeaa työtä ovat molemmat tehneet! Postaan näistä lisää huomenna.

Jos joululahjavinkeille on vielä käyttöä, saimme yhdeltä tukirinkiläiseltä erinomaisen sellaisen ja se on vapaasti käytettävissä. Se löytyy (toivottavasti) tämän linkin takaa: https://docs.google.com/document/d/1Xi63Goz7hEnuGIa3YKzdtyDge1tWIpDvk3jYR8huMr4/edit?usp=docslist_api

Kopioin tähän vielä tuon joulutervehdyksen tekstin (linkissä se on kivasti sommiteltu kuvien kanssa, mutta en osannut sellaisenaan laittaa sitä tähän):


Olet saanut joululahjan. Se on eettinen lahja, jolla autetaan Etiopian ja Kenian tyttöjä. Olemme muistaneet Bezuneshin ystävät ry:tä lahjoituksella. Hyvää joulua!
Terveisin Bezunesh, joka on kuvassa lapsi sylissään tekee työtä yhdessä miehensä Tesfayen (istuu vasemmalla) kanssa.
Elisabeth on tässä kuvassa Meeri Koutaniemen kanssa , joka toimitti hänelle Suomesta lahjoituksena saadun tietokoneen.
Bezuneshin ystävät ry. on saanut alkunsa Etiopialaisen Bezuneshin tarinasta. Bezunesh oli lähellä kuolla ympärileikkaukseen ja on kärsinyt sen aiheuttamista vammoista paljon myös myöhemmässä elämässään. Nykyisin Bezunesh tekee miehensä kanssa ympärileikkausten vastaista valistustyötä. Työ on laajentunut myös Keniaan, jossa nuori ympärileikkausta paennut Elizabeth on koonnut ryhmän valistamaan tavan vaaroista. Bezuneshin ystävät ry rahoittaa tätä valistustyötä yksityishenkilöiden antamilla avustuksilla. Annettu tuki menee lyhentämättömänä heidän työnsä hyväksi. Lisätietoa: ihmiselle.blogspot.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti